Etsi

17511 Vesipullo 550 ml

Urheiluvesipullo, jonka tilavuus on 550 ml, valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja jossa kätevä juomaputki, jonka avulla voit avata pullon yhdellä kädellä. Kaikille urheilun ystäville välttämätön pullo. Logo merkitään vesipullon pintaan laserkaiverruksella.

4638 Termos muki

Kaksoisseinäinen, vuotamaton teräksinen termosmuki, jossa on kierrekorkki, napsautusmekanismilla toimiva juoma-aukko. Sisäseinä polypropeenia. Rungossa katseet kiinnittävä geometrinen 3D-timanttikuvio. Luistamaton pohja. Tilavuus 300 ml. Pakattu yksittäin rasiaan.

16103 Termos kannu

Termoskannu 1300 ml eristetty kannu on käytännöllinen lahja muodikkaissa harmaissa sävyissä. Kannu on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Sillä on mukava pidike ja painike juomien kaatamiseen. Se ylläpitää lämpötilaa 13 tuntiin.
16016 Termos muki lämpömittarilla
FOKS lämpömuki on täydellinen pitkille matkoille ja jokapäiväiseen käyttöön. Siinä on tyhjiöeristys, jonka ansiosta se säilyttää juoman lämpötilan jopa 13 tuntia. Siinä on myös erittäin kätevä toiminto, joka on korkkiin rakennettu digitaalinen kosketuslämpömittari. Käännä vain kuppi ylösalaisin noin 10 sekunniksi ja kosketa korkkia lukeaksesi juoman lämpötilan. Kupin sisäpuoli on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä. Sulkulukko estää kantta avautumasta vahingossa.

5696 Termos pullo

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu termospullo. Kierrekorkilla ja puristamalla aukolla ja geomitrinen 3D-timanttikuvio. Tilavuus 500 ml. Pakattu yksittäin rasiaan.

4585 Termos muki

Kaksoiseristetty termosmuki ruostumatonta terästä. Kansi ja liukuavaus. Tilavuus 400 ml. Pakattu yksittäin rasiaan.

4287 Alumiini vesipullo

Alumiininen vesipullo muovisella korkilla. Tilavuus 600 ml. Pakattu yksittäin rasiaan.

4997 Termos muki

Kaksoiseristetty termosmuki. Sisäosa ruostumatonta terästä, ulkopinta muovia. Kansi, auki napsautettava suuaukko ja liukumaton pohja. Tilavuus 500 ml. Pakattu yksittäin rasiaan.

0520 Thermos muki

450 ML MERKKAUSALA 12 X 30 MM
Poisto Tuote tarkista saatavuus.